Thursday, March 3, 2011

Komentarerna uteblir....

... och med risk för att låta lite bitter ska jag här förklara för er hur man gör om man inte har ett google konto:

1. Klicka på 0 komentarer (som förhåppningsvis inte står på noll efter detta ;)
2. Skriv komentaren :D
3. Klicka på "Select profile"
4. Välj "Anonymous" eller "Name/URL"
5. Fyll i fälten som följer
6. Klicka på "Post Comment"
7. Njut av att du precis gjort Sara super glad!


6 comments:

  1. GRATTIS till vinsten på Culture care tävlingen!
    Ett presentkort på Starbucks är ju perfekt för dig som hänger där ofta. Pappa och jag har Precis kollat på "Grabben i graven bredvid", alltid lika rolig. Nu är det väl snart dags för dig att ta helg. Själv ska jag gå och lägga mig.
    Godnatt kram från mamma

    ReplyDelete
  2. Efter en sådan uppläxning vågar man ju inte annat än skriva något ; )
    Följer dig hela tiden och det är så kul att se och höra om allt som händer i SF!! Skidåkningen var ju inte fel heller, inte vad man föreställer sig att göra när man bor i Kalifornien! Ha det fortsatt bra därborta, kram Gunnel (på Skolgatan)

    ReplyDelete
  3. Hihii jag håller med:) ibland känns det som man skriver till sig själv på bloggen.
    Men du ser ut att ha det skitkul o så snygg på alla bilder- stunning!!! Hur var festen i lördags? Sett vilka fina ljusstakar jag fick av Kaj, på min blogg?
    Kramar från kusin vitamin Carina och Neo

    ReplyDelete
  4. Jag vill bara papeka i mitt anonyma blogg läsande har jag varit en flitig bloggLásre trots uteblivna kommentarer. Kanske värt att papeka innan jag akte till bolvia ocksa. MEN brat du verkar ha det stört bra ju! nya american girl! Oj vad grym du kommer va pa engelska. OCh maja och haj. Jag är i underLáge. Tänker pa dig fran fjärran men ända närmare än vanligt :D AAAMAR!

    ReplyDelete
  5. Hej !

    Kramar till dig på kvinnodagen och det är ju också fettisdagen så här får vi smaska på semlor. Solen skiner och det är +6` VARMT !!! en riktigt häääärlig vårdag! och ser att videkissarna börjar lysa längst upp i träden jaa-man längtar verkligen till vår och värme efter denna snörika och kalla vinter. Så det får vi fira med en SEMLA ! ta en du med !
    Kram Harriet

    ReplyDelete
  6. Heej!! Svarar på din kommentar här.... om du kollar på min blogg under Januari och rubriken Göteborg så har du bild på min page. Fast jag tycker jag passar bättre i långt, så nu sparar jag ut det igen:)Grattis till starbucks vinsten av de 5 onödiga grejerna du packade, haha såå kul! Hörs på skype nån dag? Kramar Carina m familj!

    ReplyDelete