Thursday, May 26, 2011

I fredags besteg jag, Sahra och Elin Pleasantons kullar ännu en gång. Finns verkligen inget bättre sätt att starta dagen på! Kan ju inte säga att det var en av mina jobbigare arbetsdagar. Tog med mig C till Club Sport och låg vid poolen hela eftermiddagen. Och om det inte var nog så gick vi på bio på kvällen och skrattade åt brudtärnorna tills lungor och mage hade träningsvärk.

Lördag morgon kom, och efter att ha mått så bra av att vandra tog vi bilen en liten längre sträcka för att nu bestiga ett nytt gäng kullar. Och denna gång var det verkligen helt fantastiskt! inte ett moln på himlen och efter en timmas gång hittade vi äntligen fram till Little Yosemite. Bilderna får tala för sig själva!

Så redo!!!

Eller, vart skulle vi?

Snart där!



 Njuta!
Eller posa.

Ella och Sahra.


Lördagen avslutades med att vi åkte till Oakland för att gå på en domedagsfest. Det var lite band som spelade, bla Chris' Whogas och de var riktigt bra. Lyssna! Tyvärr var kvällen i övrigt lite halv bra, men vad gör det när man fick spendera den med Elin och Zandra!




Mot all förmoden vaknade vi upp söndagmorgon utan att världen gått under, så då passade jag och Elin på att dra på bikinin och lägga os med varsin bok vid Shadow Cliffs. Det blåste, var molnigt och fiket vid sjön sålde inte kaffe (men absolut allt annat man kan tänkas behöva en dag vid sjön) så efter att vi bestämt oss för att det fick vara nog tog vi kaffet på ett kafé i Livermore. Det var det första stället jag varit på i USA som kändes som ett svenskt fik. Så där satt vi i ett par timmar och tinade upp inifrån med roibus.

Avslutningsvis blev det lite sång och dans inspiration från Cher och Christina Agulera i form av filmen Burlesque. 

En väl behövd helg då jag bara kunde "va" utan att för den delen vara passiv. Absolut bästa kombon!

1 comment:

  1. väldigt trevligt att läsa om dina upptåg over there. Har precis varit i linköping och träffat kusin Björn som ska till San Diego den 10 aug.
    Längtar efter dig! kramar från pappa

    ReplyDelete