Sunday, January 30, 2011

Saphire

Fredagskvällen var välldigt oplanerad så smsen ven genom kosmos hela eftermiddagen så att vi skulle få någon sorts känsla över vad som skulle hända. Det slutade med att Malin och Elin kom hem till mig runt nio för lite sminkning och allmänt catch up innan vi hämtade upp Zandra på vägen till Saphire i Livermore. Förra helgen var vi ju där och det var riktigt drag, men i fredags var det inte riktigt samma känsla. Men man tager vad man haver och gör det till en riktig dansfest. 

Ibland ska man inte låta bartendern "göra nåt gått", Elin

Blonda vackra flickor!

Elin, varför är bilden så suddig?

Det blev nattakäk som vanligt på Denny´s innan Malin och Elin följde med mig hem. Jag har en bekännelse att ge, Malin har fått över mig på den varma sidan. Numera har jag en värmefilt inbäddad i mina lakan och det är så varmt och gott (om man inte glömmer att sänka från högsta pree heat till lite lagom innan man somnar). Lördagen var riktigt seg, trots att vi sov åtta timmar, och ingen hade någon ork att laga frukost så det fick bli Noah´s New York Bagel till frulle. Och ingen av oss fixade till oss heller, så hela dagen spenderades i myströja, toffs (vad fult toffs såg ut i text) och osminkade.

Det är jäte fint med levande blommor på fik, men då ska de också vara vid liv!

Elins absoluta favorit; bagel!

Jag har lite planer på att köpa ett par Ray Bann Wayfarers så vi åkte till mallet för att kika lite, men hittade inte de perfekta, så vi strosade runt lite bara, drack kaffe och käkade lunch på Andersens Bakery.


Malin och Malins telefon, ni är sammanflätade!

Efter lite funderingar på hur kvällen och eftermiddgen skulle spenderas bestämde vi oss för att gå på 127 hours med James Franco. Vi har skjutit upp det alldeles för länge. Och vilken tur att det var osminkade som gällde den dagen, för trårarna rann som Nilen. Vilket var välldigt skumt, för det var inte så töntigt sorgligt, utan bara så troligt mycket känslor, och Franco var helt fantastiskt duktig på att förmedla dem. Här är trailern, men som vanligt, kolla inte för noga på trailern utan gå på filmen. Bara gör det!!!

Vi var så tagna efteråt att vi bara satt i Malins bil i en timma, lyssnade på Hoffmaestro och smälte alla känslor. Vi insåg runt halvtio tiden att det var dags för middag, så i våra myskläder, rödgråtna och allmänt sunkiga gick vi och käkade på Mimi's cafe. Ett bra ställe, mysigt med god mat och riktigt bra pris, tre rätters med ett glas vin för 20 dollar. Det passar en nannys budget ;)

Som sagt, sega och tagna sunkiga.

Mmm, pasta med kronärtskocka, sparris och kyckling och ett glag reisling.

Det blev tidig läggdags för att vara lördagkväll, men varför vara uppe bara för sakens skull? 

So long!






No comments:

Post a Comment